tisdag 7 december 2010

ill, sick or what ever

Hallup!


gullig gubbe

längesen jag skrev nu, varit super sjuk i en vecka. kändes som om jag skulle hosta upp lungorna ett tag... men aja imorgon är det back to school igen! jippey, ligger efter i alla ämnen som finns och inte nog med det har vi fått världens skit uppgifter av våran puckade idrottslärare. tror han verkligen ska hinna beskriva och lära in 20 ord och dess betydelse för och mot på en vecka ?? (som handlar om mitokondrier och sånt skit?)

nepp och prov på de ne uch skulle kunna varit sjuk tills jul! och så var det Lucia också obligatoriskt för oss på musik programmet, kan inte en enda sång utan till! visst har man hört dom och sjungit dom flera gånger men inte i alt! och för att inte tala om galna sång ledaren slår på tangenterna när nån inte lyssnar så man får en hjärt attack!

hmmm mer ne eller jo!
tagga fest på fredag! jippey 21 st kommer... fullt i våran lilla lägenhet... men de ska bli awsome, lite gamla klass kompisar och nya och några andra hehe lite mycket folk men men ju fler desto roligare, eller?
.
hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ne det var nog allt hmm godnatt om man ska orka upp imorgon  (21:56)  fast kommer inte somna närmare 1 endå...

bra kvällslåt : natt låt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar