tisdag 12 oktober 2010

Today was a good day!

fint väder idag iallafall!
har typ skrattat mig igenom hela dagen!
riktigt rolig dag, älskar klassen ingen utanför eller "populära gänget!"

klev upp idag som värsta zombin.. trött som fan. men vilken dag är man inte det? fix fix (annie sjuk så gav henne lte te och en mini toast och flyttade in lill  tvn så hon kan titta på tv haha) sen iväg, lite sent..

har inget kort så kom inte in då så ringde emmy som kom och skulle öppna åt mig men gissa vem som hinner före!? om inte otto... (en lärare som hatar mig och vet att jag hatar honom, fast jag tycker han bara är dålig.. vi hade han i no på förra skolan han kunde knappt prata svenska, ingen fattade någonting när han snacka om minus och plus poler och elektroner och kretser! så några leler många gick och klaga så han fick sparken och han trodde det var typ jag som fick han sparkad... och det slutar inte där utan jag valde spanska på mitt inviduella val och vem har vi inte då som lärare ? otto såklart... bytte tilll franska dock men ändå! kul? inte direkt! jobbigt att se han varje dag ..)

iallafall efter franskan 3 timmars hål timme till efter lunch, som varje tisdag! satt i hänget och hängde höhö jag kom på att jag glömt datan hemma på franskan och började asgarva.. dom andra tyckte det var lite random .. lite snack lite skratt lite akustiskt och lite nathalie sen lunch!
jag tar typ 2 mackor, mmassor av majs och morötter och ganska mycket mat varje dag men äter inte ens hälften typ oftast och så pratar jag medans alla andra äter så när dom är klar ska jag typ börja äta.. haha aja sen lite mer håltimme och kuhi! satt och rita till musik (datan hemma..)

lite klass råd .. och sen kör! riktigt kul faktist, vi övar lucia sånger. en riktigt bra låt är andetag, som vi gör men den finns tyvärr inte i nån bra variasion .. sedan for vi iväg till donken med simon, alex, emmy, cissi och nån emma! käka lite happy meal och cissi gjorde bort både mig och sig framför en gammal laviken ledare som hon skulle visa lite diskret, men man kan säga att hon gjorde tvärt emot diskret.. han märkte det ingen kunde undangå att märka det...

sen for det av hemmåt men först till lidel för att köpa tårta (pappa komemr in i veckan så ska överraska han då, han fyller idag), toa papper och choklad! haha bra mix!
lite pinsamt när jag skulle gå in i butiken, precis utanför står två killar från fordonspogrammet i 3an tror ja och när jag skulle gå in (det är dörrar som öppnas och stängs av sig själv där) så gick jag in men dörren kunde inte skjuta upp den ordentligt för det hade hamnat en plast påsen bakom dörren så den stängdes så jag typ fasta ! och jag såg inte den så när den stängdes försökte jag gå in igen och fastnade igen! haha måste sätt otroligt dummt ut.. men en snäll man tog bort påsen så jag kunde komma in... handla handla sen hem, upp för mördar trapporna och så var man äntligen hemma!

satte mig här och käka choklad men måste plugga och göra mat.. uch vad jobbigt helt tom på mat tankar och e inte så hungrig heller ... aja snart blir det desperate housewives!



   _:::::      %
  (*--*)    l
 (    *   )--l
(     *    )  l      (föreställer en snögubbe..)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar